Uus kujundus on töös, tekkis viga üleslaadimisel ning kujundus on rikutud.. eks peagi parandame!

reede, 21. jaanuar 2011

IRL ei valitse, sest neis endis valitseb hirm!

12. detsembril toimus IRLi valimiskonverents AVANG, kus tutvustati erakonna valimisnimekirja, mille oli volikogu eelnevalt vastu võtnud ning avalikustati IRLi valimisprogramm.

Olles IRLi platvormiga tutvunud ning asju natukene läbi arvutanud olen aru saanud, et äraostmatud laarlased on võtnud endale samasuguse suuna nagu 4 aastat tagasi, kus katteta lubadusi anti hulgi ning peagi pärast koalitsioonileppe sõlmimist kustus see nende kodulehelt. Õnneks olin juba siis valmis selliseks sammuks ning salvestasin kõikide erakondade lubadused enda arvutisse.


Mäletan hästi, et kui ma olin 13-aastane, lubas IRLi esimees Mart Laar suure suuga, et annab sülearvuti igale noorele. Pole ju paha, kui riik kulutab umbes 72 miljonit krooni ainult arvutite peale, kui nende hind oleks kuus tuhat krooni tüki kohta. Täna võtsin kätte ja kirjutasingi Isamaa ja Respublika Liidule kirja, kus pärin, et kuidas selle kätte saaksin. Juhul kui ma seda ikkagi kätte ei peaks saama, siis peaksin pöörduma, et endale lubatud sülearvuti saada?

Olen juba ära tõestanud, et IRLis ei muutu mitte kui midagi, vahet pole kes neid juhib. Praegused lubadused on sama sisutühjad ning katteta, kuid see ei ole ainus muutumatu asi. Kogu IRL kardab Eesti Keskerakonna esimeest Edgar Savisaart nagu ikka enne valimisi, kui mitte enamgi. Mis muu ajendas neid tema peaministri kohalt eemale hoidmist panema enda aasta 2011 põhiliseks sihiks?

Ma küsin teilt – kas ühele erakonnale, mis räägib pidevalt sellest, kui puhtad nad on ning kui halb on isikulaim, on kohane seada enda aasta 2011 sihiks Savisaare elimineerimine? Kas meil on sellist erakonda vaja? Kas Keskerakond või Savisaar on tõesti nii õudu tekitavad, et enam ei saa muudmoodi?

Kust selline jutt? Sellel samal valimiskonverentsil võis vaadelda tükk aega slaidi, kuhu oli suurelt kirjutatud IRL aasta 2011 siht: Säästa Eestit Edgar Savisaare juhitud Keskerakonna-Sotside valitsusest. Valge jõud või asi?

Selle põhjal võib küll öelda, et Reformierakonna valitsuspartner on kaotanud täielikult jalgealuse ning on asunud juba nii räpaseid võtteid kasutama, et Eesti rahvas unustatakse ära. Mina nende olukorras üritaksin vähemalt lubada Eesti rahvavaenulikus valitsuses tehtud otsuste heastamist aastal 2011, kuid nende seisukoht on hoopis kellegi "ära hoidmine".

Hirm on kasvanud nii suureks, et IRL võis näha selles võimalust ühendada erakond, kus on tekkinud tõsine lõhe. Meenub tahtmatult ühe mobiiltelefonitootja tunnuslause. Sellega on IRL jõudnud olukorda, kus ühiste vaadete ja kõikide vastuvõetava juhi asemel otsitakse ühist vaenlast.

0 comments:

Postita kommentaar