Uus kujundus on töös, tekkis viga üleslaadimisel ning kujundus on rikutud.. eks peagi parandame!

kolmapäev, 5. jaanuar 2011

Delfi kinkis mulle uueks aastaks televiisori!

Täna on imeline päev, sest kui tavaliselt toob ajakirjandus mulle pigem naerust või kurvastusest pisara silma, siis on tänane on teistsugune. Pealkiri ei ole eksitav ning nii see ongi - täna kella 18:30 ajal toodi mulle koju Delfi televiisor.

Igal nädalal premeerivad Delfi Rahva hääle ning Noorte hääle rubriigid lugejaid nende kirjade eest päriskroonidega, kuid iga loo eest on võimalik saada ka virtuaalseid, niinimetatud Delfi Kroone. Just nende kroonide eest saigi minu telekas ostetud. Neid kulus selleks ei rohkem ega vähem, kui 38 artiklit, terve hulk lisatud fotosid, mõni fotogalerii ning kaks head vihjet. Ma lootsin saada nii ~22" televiisori ning arvasin, et eks see mingisugune "täna ostad, homme laguneb, ülehomme garantii"-stiilis isend on, aga pidin eksima.

Teadaolevalt on see esimene juhus, kui keegi endale Delfilt on televiisori saanud, vähemalt sellist viisi ning seetõttu oli ootusärevus üleval juba tükk aega.

Tegemist on Sharpi 32" televiisoriga, HD-ready ning tal on porte ehk rohkemgi, kui vaja. Esialgu vaatasin hoolikalt üle kasti ääre. Televiisor on toodud Hamburgist lennukiga ning seda transportis DHL.
Küljekleebis
Olles karbi avanud vaatas sealt vastu tavaline pilt - pult, instruktsioonid, voolukaabel, palju poroloni ning muidugi televiisor ise. Pean tunnistama, et mul ei ole kunagi olnud 32" televiisorit ega monitori, vaid suuremad ning väiksemad sellest, seega ei teadnud ma päris hästi, mida oodata. Pettumus ei olnudki suur, vastupidi - televiisori oli liiga suur. Aga see ei ole kunagi probleemiks, saen väiksemaks, kui vaja.

Esimene kord sisse piiludes vaatas mulle vastu selline pilt
Pärast mõningat sahtlites tuhnimist leidsin ma ülesse ka õiged kaablid, et endale telepilt saada ning katsetada, kuidas üks Delfi televiisor töötab. Eestit küll regioonides ei olnud, küll oli aga Soome ning see tundus hästi asendama kodust Maarjamaad. Paljudki eestlased on ju Soome kolinud, las minu telekas siis arvab, et minagi olen üks nendest. Skännimine võttis mõne hetke aega ning siis olidki mul kõik 69 kanalit sees.
Skännimine võttis mõned minutid, kuid tulemus oli ootuspärane
Pärast taaskord mõningat kaabeldust (loe: HDMI kaabli ühendamist) oli minu Apple TV ka televiisori küljes ning siis hakkas pihta tarkvaraline seadistamine. iPad, iPhone ning Macbook oli vaja saada sünkroniseerima ning kontrollima ATV'd.

Apple-kit edukalt ühendatud muutus pilt palju rõõmsamaks
Natukene televiisorist endast:
  1. Pilt on väga hea, miski silma ei häiri
  2. Suurus (32" ehk 80cm diagonaal) on väga paras ning minu toa suhtes isegi ehk liiati suur
  3. Pordid (HDMI, RCA, Scart, USB jne) on hästi paigutatud ning neid on piisav hulk
  4. Näeb ilus välja!

Mis mul siis öelda on? Ajakirjandus ei olegi üdini halb. Aitäh Delfi, aitäh EPL veebipood ning aitäh kallid toimetajad, kes minu artikleid on usinasti toimetada nüüdseks saanud. Nüüd saan ma hingerahus enda Delfi termostassist kohvi juua, teha Delfi pastakaga märkmeid, samalajal kandes Delfi t-särki ning vaadata enda Delfi televiisorist Delfi mälupulgale laetud filmi. Aitäh Delfi!


2 comments:

Unknown ütles ...

Tubli. Pole midagi öelda. :)

Daniel Sepp ütles ...

Tänusõnad!

Postita kommentaar